Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Στην Ιταλία του σιωνιστή Ρέντζι απαγόρευσαν διαδήλωση υπέρ του λαού της Συρίας και της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησής του!

Αντί λοιπόν πορείας προς τη Ρώμη, από τη γέφυρα Milvio, που απαγόρευσε η "δημοκρατική" Ιταλία (κι η Ιταλία, όπως κι η Ελλάδα -Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας- έχουν θεωρήσει εχθρική χώρα τη Συρία, μέχρις να μπορέσουν οι ΝΑΤΟϊκοί μισθοφόροι να καταλάβουν την εξουσία από τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο Άσαντ), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον υπό κατάληψη κοινωνικό χώρο "spazio di Area 19".
Οργή προκάλεσε στα ιταλικώ ΜΜΕ, όχι η πρωτοφανής αντιδημοκρατική απαγόρευση της διαδήλωσης, αλλά η απαγόρευση από μέρους των οργανωτών λήψης εικόνων από το σιωνιστικό κανάλι "Al Jazeera", του μοναρχικού δικτατορικού καθεστώτος του Κατάρ.
Μάλιστα, ξεσάλωσαν τα ιταλικά ΜΜΕ για την πρασινοκίτρινη σημαία της Χεζμπολά, που ανέμιζαν οι υπερασπιστές της Συρίας που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση.
Από τον Σύλλογο Σύρων Ιταλίας, αποφασιστική απάντηση:
"Aδιαφορουμε όταν ΄αριστεροί αντιφασίστες΄ μας αποκαλούν φασίστες και "δεξιοί χουλιγκάνοι" κομμουνιστές. Αν κάποιοι τα δέχονται αυτά, εγώ τους λέω ότι όσοι υποστηρίζουν τους εξερμένους ΄Σύρους΄ αριστεροί και δεξιοί είναι αρουραίοι, αυτοί που υποστηρίζουν τους μισθοφόρους τρομοκράτες στη Συρία, αυτοί είναι οι ναζί. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το έθνος μας. Να υπερασπιστούμε το παράδειγμα κοινωνίας στην πατρίδα μας: υπάρχουν 18 θρησκευτικές μειονότητες που διαβιώνουν αδελφικά επί αιώνες κι αυτό το μωσαϊκό της Συριακής κοινωνίας δεν θα κατορθώσουν να το διασπάσουν.
Δεχόμαστε ιμπεριαλιστική επίθεση και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας".
Στην Ελλάδα δημιουργήθηκεη "Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας" κι ας ελπίσουμε ότι οι μνημονιακοί Μερκελιστές (κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ), που έχουν εξαπολύσει για λογαρισμό του διευθυντηρίου της Ε.Ε τον πόλεμο εναντίον της Συρίας και "διαχειρίζονται" κονδύλια για "μετανάστες", δεν θα την θέσουν εκτός νόμου! Για όλα είναι ικανοί οι "αριστεροί' και δεξιοί αρουραίοι της Ελλάδας.
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Από το "Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου