Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ελευθερώθηκε η Al-Zabadani! Η Συρία θα νικήσει!

Ο Αραβικός στρατός της Συρίας κι η Χεζμπολά έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο αυτής της πόλης με την τεράστια στρατηγική σημασία!
Ήταν η πρώτη πόλη (Γενάρης 2012) που έπεσε στην κυριαρχία και τον έλεγχο του "Ελεύθερου Συριακού Στρατού", αυτών των μισθοφόρων που υποστηρίζει η "πολιτισμένη" δύση μέσω του οργανισμού "Φίλοι της Συρίας" -στον οποίο συμμετέχει κι η Ελλάδα- και τον αποδίδει στη μετριοπαθή αντιπολίτευση της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.
Μετά από δύο μήνες σκληρών μαχών με τους τζιχαντιστές του "ισλαμικού κράτους" και τον "ελεύθερο συριακό στρατό", ο στρατός της Συρίας μαζί με την Χεζμπολά καθάρισαν από κάθε παρουσία τους μισθοφόρους φονιάδες, που είχαν συσωρεύσει χιλιάδες στην πόλη και την περιοχή.
Η πόλη της Al-Zabadani, βρίσκεται σε υψώμετρο 1.100 μέτρων κι είναι τεράστιας στρατηγικής σημασίας, αφού ελέγχει τα ορεινά σύνορα με τον Λίβανο, τον οποίον στοχεύει με αποσταθεροποίηση το "ισλαμικό κράτος" και με την πλήρη ενίσχυση της δύσης.
Μετά την απελευθέρωση της Al-Zabadani, ο πλήρης έλεγχος των συνόρων μεταξύ Συρίας - Λιβάνου ανήκει τώρα στην κυβέρνηση της Συρίας!




H πανέμορφη Al-Zabadani... πριν την κατάληψή της από τους "εκδημοκραριστές" της "αραβικής άνοιξης"
Ακολουθεί η "δημοκρατία" της "αραβικής άνοιξης"... σαρία, αποκεφαλισμοί...

Κι η απελευθέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου