Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στη Δαμασκό ελληνική αντιπροσωπεία νομικών!

Της Μαριάννας Τσήπα
Μια πολυπληθής αντιπροσωπεία Ελλήνων νομικών βρίσκεται στη Συρία!
Προοδευτικοί δικηγόροι έσπασαν το εμπάργκο της δύσης εναντίον του λαού της Συρίας και πραγματοποιούν σημαντικές επαφές κι ανταλλάσουν απόψεις για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο γνωστός νομικός Γιάννης Ραχιώτης. Την αντιπροσωπεία συνοδεύει εκπρόσωπος της "Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας".
Αύριο (σήμερα), την γιορτή των Θεοφανίων, η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρεθεί στα χιλιετή Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια και στον εορτασμό των Θεοφανίων στην Παναγιά Σαινταναγια, όπου γιόρτασε τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος Άσαντ.
Με την επιστροφή της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα θα έχουμε μια σαφή ενημέρωση για τον αγώνα του Συριακού λαού εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης που δέχεται.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Συρίας, που αυτές τις ημέρες και μετά την απελευθέρωση του Χαλεπιού κατακλύζουν ξένες αντιπροσωπείες από κάθε γωνιά της γης, σταχυολογούμε ορισμένες ειδήσεις, που σίγουρα δεν θα απασχολήσουν την ΕΡΤ, το ΑΠΕ και τηλεοπτικούς σταθμούς της πατρίδας μας:
Η συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον Μεγάλο Μουφτή της Συρίας, τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη των Μουσουλμάνων:
Περισσότερα: المفتي حسون: الشعب السوري استطاع بدعم أصدقائه والشرفاء بالعالم الصمود بمواجهة الإرهاب

Συνάντηση με τον...
πρόεδρο των δικηγορικών συλλόγων της Συρίας:
- Syrian, Greek lawyers discuss how to defend Syria against terror aggression

Συνάντηση με το Εμπορικό Επιμελητήριο:
- وفد نقابة المحامين التقدميين اليونانيين: عازمون على رفع دعاوى ضد من ساهم بفرض عقوبات على الشعب السوري

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δαμασκού και καθηγητές της Σχολής και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Συρίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου