Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η Συρία στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ψωμιού!


Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας
Δελτίο Τύπου
Το ψωμί της Συριακής γης, των Λαϊκών παραδόσεων της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου  θα παρουσιαστεί στο "1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ψωμιού", που πραγματοποιείται στο "Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου" με έδρα στο Βαρνάβα Αττικής Δήμου Μαραθώνα.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017 (ημέρα εγκαινίων) έως την Τετάρτη 21 Ιούνη 2017.
Η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ για να γνωρίσουμε από κοντά και το υπέροχο καταπληκτικό έργο της Λαογραφικής Εταιρίας Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα και το Λαογραφικό Μουσείο, έργο που εκφράζει την ψυχή των εθελοντών της περιοχής και την αγάπη τους για τον τόπο τους.
Η είσοδος και η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ψωμιού το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού-Αθλητισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας

* Σήμερα, μετά από έξι (6) ολόκληρα χρόνια μιας δολοφονικής επίθεσης μισθοφόρων-τρομοκρατών από 85 χώρες του κόσμου, η Συρία παραμένει Αδούλωτη κι Αδέσποτη κι ο λαός της κυρίαρχος στον τόπο του. Συνεχίζουμε και καλούμε για: Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου